Meisjes onder 11

Zaterdagochtend 10 februari was het zover! De eerste wedstrijd van onze meiden onder 11. Sinds september zijn we aan het trainen en vandaag dus de eerste competitie wedstrijd. Allemaal waren ze zenuwachtig voor de wedstrijd. In een nieuw tenue begon de tocht naar het veld. Ze hadden zoals altijd in ieder geval veel plezier. De tegenstander waren de meiden van Renswoude die al langere tijd in de competitie spelen. De wedstrijd verliep goed. Er werd aardig heen en weer gespeeld zodat er aardige afstanden afgelegd werden. Maar de conditie van de dames is goed. Net voor rust kwamen ze 1 -0 achter. Na rust werd er vanaf Oranje Wit aardig aangevallen maar het kwam niet tot een doelpunt. Halverwege de tweede helft viel Jana nog in maar ook zij kon niet voorkomen dat er toch nog een tweede tegendoelpunt viel. Na een klein uur werd er afgefloten met een eindstand van 0 – 2. Iets om trots op te zijn! De eerste wedstrijd en dan “maar” twee tegen doelpunten, heel netjes. De meiden gaan dinsdag weer lekker trainen en ze kunnen trots teug kijken op een mooie eerste competitie wedstrijd.