Club van 25

Als men in ons clubhuis binnen wandelt en je kijkt naar de achterwand dan valt er iets bijzonders op. Er hangt daar een prachtig bord met een logo van Oranje-Wit met de tekst Club van 25 met 26 bordjes met namen erop van sponsors. Dit prachtige bord is een initiatief van Reinard Lourens/ Hennie Brienesse en Angela Terschegget

Compliment voor deze personen en ook een bedankje voor de sponsors die op dit bord staan.

Er is inmiddels al een 2e bord aan de wand. Die ook al bijna vol zit.Deze extra inkomsten worden besteed voor o.a activiteiten binnen onze vereniging.

De eerste uitgave is een wedstrijdbal voor de wedstrijd Oranje-Wit – Musketiers op 4 oktober.

Kortom het is een prachtig initiatief van deze club van 25.

Veel succes verder.

Club van 25

De club van 25  helpt v.v. Oranjewit op vele fronten. o.a. diverse bijdrage’s aan de jeugdactiviteiten.

Uw naam word bekend gemaakt door middel van een reclame bordje in de kantine.

Voor aanmelding en informatie over de club van 25 en haar activiteiten kunt u contact opnemen met Reinard Lourens  van v.v. oranje wit.

Of stuur een mail naar info@vvoranjewit.nl

club

Vrienden van v.v. Oranje – wit

Dan valt er nog wat op langs het veld. Er staat een bord met de tekst Vrienden van Oranje-Wit. Een mooi initiatief van een aantal personen, die wij daar ook zeer dankbaar voor zijn. Een prachtige vorm van sponsoring. Allemaal hartelijk dank hiervoor. Er zit duidelijk wat beweging in de club naar boven, laten we dat met zijn allen vasthouden en nog verder uitbreiden naar een mooi succesvol seizoen en voor de toekomst van de club.

Adrie van Dalem